День захисту дітей. Ми святкуємо по-мистецьки

Сьогодні 1 червня у Міжнародний день захисту дітей школа зібрала на різні мистецькі заходи дітей міста.

Першими отримали мистецькі навики та насолоду від колективної творчості учні перших класів ЗОШ №5, яким було запропоновано створити композицію на асфальті «Коло квітів – коло друзів» (керівник Катрошенко О.М.). Діти отримали задоволення та подяку, а учениці, яка намалювала найкращу квітку, вручено подарунок.

Для учнів художньої школи та всіх бажаючих будо організовано мистецький арт-проект «Кольорове диво», керівники Журян О.Ю., Пустовойт О.В., Зимовець О.М.. В ході роботи над проектом діти здобували навички монументального живопису та роботи з новими матеріалами та отримували радість від творчості та виконання корисної справи. Всі учасники проекту отримали призи від адміністрації школи.

Для вихованців профільного табору організовано конкурс малюнка «Україна -мальовнича» керівники Лютенко Г.М., Наумчик Н.С., Некула О.М.. Учні школи малювали роботи за уявою за мотивами українських мелодій, які прослуховували перед початком виконання роботи. Натхненні українськими мелодіями діти створили яскраві художні образи, з яких будо сформовано виставку у шкільному дворі «На вербових вітах». Переможці конкурсу отримали подарунки та грамоти художньої школи.

Творча майстерня «Від творчої дитини – до рідної дитини», керівник Зимовець О.М., запросила до виготовлення сувенірів дітей разом з батьками. Спільна творчість дітей та їх батьків сприяла зближенню різних поколінь однієї родини, дозволяла швидше порозумітись рідним людям.

Роботи учителів та учнів школи було експоновано на виставці виробів декоративно-прикладного мистецтва.

Вітаємо усіх дітей міста, області, України, світу з Днем дитинства, Днем сонця, Днем любові до дитини – Днем захисту дітей! Нехай кожен ваш день буде наповнений щастям!

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *